Türkan - Tevfik Sarıgül Ortaokulu

Vizyon: Vizyonumuz Okuyan, Araştıran, Akla ve bilime inanan, Üreten ve üretmekten zevk alan, Önce kendine, Sonra tüm insanlığa saygı duyan, Çevresine karşı duyarlı, Paylaşmayı bilen, Türkiye Cumhuriyeti’ne, Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı, Her biri Mustafa Kemal olmayı hedefleyen, Öğrenciler yetiştiren Bir okul olmaktır.

Misyon: Biz, Okul çalışanları, Öğrencilerimiz var olduğu için buradayız. Bütün çalışmalarımız onlar içindir. Biz birbirimize ve kendimize güvenir, Ortak çalışmaktan zevk alırız. Yeniliğe ve değişime inanır, Rakip olarak kendimizi görürüz. Her gün daha iyiye ulaşmayı hedefleriz. Biliyoruz ki ; İyi yetiştirilmiş her öğrenci, Geleceğimizin garantisidir. Bu sebeple; Öğrencilerimize inanır, güvenir Ve gücümüzü, Sevgiden alırız.

Başarılar: Bu kısım en kısa zamanda güncellenecektir.

Saatler: 8.30 da başlayan dersler 14.30´de bitmektedir.
Isınma: Okulumuz kalorifer sistemi ile ısınmaktadır.
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://turkantevfiksariguloo.meb.k12.tr

Adres - Gövelek mah. İpekyolu/VAN

Öğretim Şekli :Okulumuzda tam gün eğitim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Rakımı yaklaşık 2400 m´dir. Cep telefonu çekiyor gidiş geliş yapılıyor . Türkcell süper online internet var. 11 öğretmen çalışmakta.

Adres - Gövelek mah. İpekyolu/VAN

Ulaşım Ulaşım öğretmenlerce tutulan bir servis tarafından sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 25 km uzaklıktadır.